Alla inlägg under november 2009

Av Frida - 11 november 2009 12:54

  


Friska barn är det bästa som finns. Sjuka barn är det så synd om. Nu är det så tur att febern gett med sig och båda varit i princip feberfria sedan igår.


Men vi tar det lugnt, lugnt nu för att inte gå till dagis och smitta andra barn med samma tråkiga bacill och för att såklart låta våra på väg att bli friska tjejer blir riktigt friska. Imorgon blir det en bonusdag med farmor och farfar - jag tror lite miljöombyte kan passa toppen efter många dagar i isolering. Sedan får vi se hur det blir på fredag. Kanske en mjukstart på dagis/skola - vi ser hur vi och alla andra mår innan vi bestämmer oss.


Jag har redan hunnit med promenad, möten, cykeltur idag. Nu börjar mitt vab pass. De har inletts med att vika loppa.

Av Frida - 9 november 2009 21:26

Måndag i sjukstugan avklarad. Det blev popcorn och lasagne. W sover men febern vill inte gå ner riktigt än. Imorgon är det Tobbe som har heldagspasset härhemma.

Av Frida - 9 november 2009 11:58

Ganska bra. 38 graders feber och båda tjejerna är på benen.

Av Frida - 9 november 2009 11:41

Lite av Gotland i vårt kök. Det piggar upp.


Av Frida - 8 november 2009 14:11

Här är det sjukstuga. Frågan är om det är symptom på onsdagens spruta. Känns som att det är lite för mycket sjukdom för det. Det känns snarare som båda tjejerna fått influensa. Svininfluensa eller någon annan- Det vet vi inte. Men väldigt hög feber, hosta och huvudvärk symptomen. Det låter väl som influensa. Febern pendlar mellan 38-40 och regleras med alvedon och glass.

MEN

Av Frida - 7 november 2009 17:56

med en halvtimme kvar tills gästerna ska komma upptäcker vi att båda har över 38 graders feber. Gryta, ris och sallad är levererat till gästerna och vi får se om vi blir 2,3 eller 4 till bordet istället för 8. Det är tveksamt om fröknarna Rydström orkar sig upp ur soffan.  Jag är dessutom världens dummaste mamma som ställde in middagen tycker Tilde.


Av Frida - 7 november 2009 17:53

Grytan på spisen - alla längtar till en trevlig kväll.


Ovido - Quiz & Flashcards